Σχετικά με εμάς

Η σελίδα prasopouloshomeart.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Prasopoulos Home Art Μ.ΕΠΕ. Η επιχείρηση  δραστηριοποιείται στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού από το 1990 εμπορευόμενη είδη οικιακού εξοπλισμού, γυαλικά, φωτιστικά και ηλεκτρικές μικροσυσκευές.

Σήμερα, η επιχείρηση έχει επεκταθεί πέραν των προαναφερόμενων ειδών, τόσο στα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, όσο και στην δική της εισαγωγή καφέ, είτε με τη μορφή κάψουλας, είτε με τη μορφή κόκκου, αλλά και στα είδη camping και όχι μόνο, με προϊόντα πολύ καλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλους τους πελάτες-καταναλωτές.

Ανταποκρινόμενοι στις εξελίξεις της εποχής, η εταιρία δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα για να μπορέσει να βοηθήσει το πελατολόγιο της να ενημερωθεί για τα προϊόντα της με μεγαλύτερη αμεσότητα. Η παρουσία μας σαν φυσικό κατάστημα μας δίνει τη δυνατότητα της άμεσης αποστολής των εμπορευμάτων, καθώς τα περισσότερα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες μας.

Στόχος και σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε τη μέγιστη ποιότητα των προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Back to Top